flamenc Barcelona, sopar amb espectacle flamenc, show&drink Barcelona, marisc i flamenc, cultura tradicional espanyola, cuina espanyola, truita de patates y flamencc, tapes y flamenc

Menús per a tots els gustos


¡Hola #flamencofans!

El teatre amb el millor espectacle flamenc de Barcelona estrena menús per a tots els públics. Gaudir del ball espanyol per excel·lència prenent una copa o sopant ja és possible al Palacio del Flamenco.

Si et ve de gust un plat de paella, vine a provar la nostra envoltat de l’ambient més folklòric amb el menú ‘Special offer’, que inclou un bol d’amanida, postres i una copa de sangria o cervesa. Els amants de les tapes també trobaran el seu lloc aquí, on podran escollir entre quatre menús diferents a què degustar els millors productes de la nostra terra. Entre la infinitat d’opcions trobaran truita de patates, musclos a la llimona, calamars arrebossats i gambes a l’all.

De vegades un sopar amb espectacle es gaudeix molt més amb una bona ampolla de vi Rioja i un entrecot al pebre després de la paella. Carnívors, també hi ha lloc per a vosaltres! Amb el ‘Menú Gaudí’ viureu una experiència sensorial que us mostrarà els gustos, les olors i els sons més típics d’Espanya, tot això mentre veieu ballar als millors professionals del flamenc.

I, per als paladars més exquisits, disposem del marisc més fresc, peix salvatge del dia, rellom al foie, postres a escollir, vi Rioja i barra lliure de begudes Premium.

Si vols impregnar-te de la cultura tradicional espanyola i quedar impressionat amb el millor espectacle de ball no ho pensis més i escull ja l’opció que més t’agradi.