Barcelona Flamenco

Flamenco dancing Barcelona in show

Flamenco in Barcelona

Flamenco Barcelona

Flamenco Show Barcelona

Les noves promeses del Palacio


Bon dia #flamencofans, tenim bones notícies! En el Palacio del Flamenco hem incorporat a dos noves fantàstiques bailaoras i avui us les anem a presentar.

La primera de la que parlarem és Cecilia Lizcano ‘’La Popi’’. Aquesta madrilenya estudia en una escola de Madrid amb mestres de la talla de El Güito, Merche Esmeralda, Manolete, Paco Romero, Belén Maya entre d’altres.

Es titulada per el Real Conservatorio Profesional de Danza ‘’Marienma’’ de Madrid en Danza Española i Flamenco en 1993, on els seus resultats són excel·lents.

Des de que va debutar professionalment, forma part de moltes companyies importants com les de Manolete, Rafael Amargo, El Greco, José Manuel Huertas, Pepe Flores... I ha intervingut en els millors teatres i festivals del món com al Flamenco Festival (EEUU), Bienal de Flamenco de Sevilla, Festival de Jerez, Suma Flamenca de Madrid, Mont de Marsan...

A partir de 1996 actua com a solista en els tablaos més importants d’Espanya i altres ciutats del món. A més de ballar, és professora de ball a l’Academia Marta de La Vega i imparteix la seva experiència didàctica a Espanya i a tot el món.

Per últim, es dedica a perfeccionar el seu propi projecte ‘’Sentido flamenco’’ amb al presència d’actors, músics i bailaores.

Ara és el torn de Rocío Garrido Joya, una promesa del flamenc que ha arribat als nostres escenaris per a refrescar-nos amb els seus aires flamencs.

Aquesta joia neix a Almería al 1986 i amb tan sols 4 anys ja mostrava les seves facetes artístiques i la seva passió flamenca.

Es titulada en Dansa Espanyola per el Conservatorio de Danza de Almería i és llicenciada en Coreografia i interpretació de Baile Flamenco per el Conservatorio Superior de Danza de Málaga.

Va estar amb mestres com Antonio Canales, Eva la Yervabuena, Farruquito, Pastora Galván, Rubén Olmo... A més, ha format part de la companyia flamenca ‘’La Lupi’’ a l’obra de Carmen de Bizet i ha recorregut nombroses penyes per Espanya i ha participat en molts festivals com per exemple el Festival Flamenco ‘’Ciudad de Almería’’, compartint cartell amb artistes com Argentina, El Pele, José Mercé, María José Pérez...

Ja al setembre de 2013 estrena el seu propi espectacle al teatre Apolo d’Almería ‘’No es lo que soy, es lo que siento’’ i queda finalista al Cetamen Andaluz de Jóvenes Flamencos 2011 i és semifinalista en el 54 Festival Internacional del Cante de las Minas de La Unión en 2014.

Us deixem dos vídeos per a que les conegueu una mica i les veieu ballar:

https://www.youtube.com/watch?v=TAMsv4sLBr0 La Popi
https://www.youtube.com/watch?t=272&v=lilA4t3_AOg Rocío Garrido Joya

Actualment, les dues bailaores formen part del nostre cartell artístic, així que ja sabeu #flamencofans, si voleu veure-les com desprenen art, només heu d’entrar a la nostra pàgina web www.palaciodelflamenco.com i reservar per al millor show flamenc de Barcelona! Us esperem!