Barcelona Flamenco

Flamenco dancing Barcelona in show

Flamenco in Barcelona

Flamenco Barcelona

Flamenco Show Barcelona

Combatre l'estrès a ritme de bulería


Bon dia #flamencofans! Sabeu que el flamenc també serveix per combatre la depressió? Avui us expliquem de què tracta la FLAMENCOTERAPIA.

Es una teràpia dedicada a les dones que tenen dificultats degudes a les circumstàncies que els hi ha tocat viure, com la baixa autoestima, la falta d’assertivitat, la inseguretat o inclús les depressions. Aquests conceptes es poden treballar corporalment, sense necessitat de verbalitzar.

La flamencoterapia es un mètode de desenvolupament personal, on l’objectiu principal és aprofitar la riquesa dels moviments de la dansa flamenca per a tenir un major autoconeixement psicocorporal.
Gràcies a la música i la dansa, es poden explorar diferents formes d’expressió no verbal dels mons interiors de les persones.

Es un ball que disminueix l’estrès de forma natural, que no pretén l’adquisició de coneixements tècnics de dansa, sinó que intenta fer que cadascuna de les alumnes es posin en contacte amb la seva deessa interior. Fa sentir les emocions a través de la seva pràctica, com per exemple la ràbia, que es combat amb talonejos ràpids i amb força.

Aquest tractament està dissenyat per una bailaora i flamencòloga, Ana María Ruíz, que explica que la flamencoterapia ha estat dissenyada barrejant el coneixement de dansa i flamenc, conversant amb psicòlegs i afegint elements de pilates. Combina les castanyoles, els ventalls i els mantons, i les millores es noten des del primer dia.

En definitiva, la flamencoterapia intenta treure les emocions i dificultats a través de l’expressivitat del cos i el ball. Cada sessió treballa una àrea emocional diferent i també t’ensenya tendresa i sensualitat, ja que té una barreja àrab que ho fa mes sensual. Per últim, també relaciona unes altres persones a través de la comunicació.

En el Palacio del Flamenco encara no tenim flamencoterapia, però tenim els millor Show Flamenc de Barcelona. Així que ja sabeu #flamencofans, podeu reservar les vostres entrades per al show diari a www.palaciodelflamenco.com