Barcelona Flamenco

Flamenco dancing Barcelona in show

Flamenco in Barcelona

Flamenco Barcelona

Flamenco Show Barcelona

Com preparar la Sangria Palacio


Hola #flamencofans! Per a tots aquells que ens heu preguntat com s’elabora la Sangria del Palacio, avui us portem la recepta! La deliciosa beguda que caracteritza la nostra gastronomia feta a base de vi negre, fruita i algun licor.

Aquesta és típica a Espanya i també a Portugal, però s’està estenent també per altres països. El seu nom es deu al seu color ja que recorda a la sang gràcies al vi negre i normalment es serveis en èpoques de calor ja que és molt refrescant.

Per a elaborar sangria per a 4 persones necessitem:
- 1L de vi negre
- 2 pomes
- 1 préssec
- 1 pera
- 2 taronges
- 30cl de Schweppes de llimona
- 150g de sucre
- 50ml de Cointreau
- Gel

1. En primer lloc hem de pelar i trossejar la pera, el préssec i la poma.

2. Seguidament, ho posem tot en una gerra gran i afegim el vi.

3. Després, ho movem tot i aboquem els 150g de sucre i exprimim les taronges dins.

4. Per últim, afegim els 30cl de Schweppes de llimona (també pot ser llimonada o qualsevol altre tipus de graciosa) i els 50g de Cointreau. Ho removem tot i ho deixem reposar al frigorífic durant 2 hores.

En el moment de servir-la, afegim el gel i si es vol amb menys alcohol podem afegir més Schweppes de llimona. I en el cas contrari, si el volem més fort, podem afegir Cointreau.

Es molt important que el deixem macerar durant 2 hores a la nevera, per a que la fruita s’impregni del vi, però no hem de passar-nos amb el temps ja que pot fermentar.

D’altra banda, també podem afegir les fruites que vulguem, com per exemple les cireres, però sense l’os, o fruites dures com el plàtan i es recomanable que no utilitzem fruites amb molta aigua com per exemple la pera. Si no és època de préssecs, es pot substituir per una altra peça de poma o de pera. També es poden fer sangries d’altres coses, com per exemple de cava, de maduixa, de síndria...

Així que ja sabeu #flamencofans, si voleu provar la fantàstica Sangria Palacio acompanyada del millor show flamenc de Barcelona, passeu a visitar-nos al Palacio del Flamenco, us encantarà!